DODATNA OPREMA
Hard Disc
Zvučnici
Softweri
Kablovi, Adapteri i Punjači
Baterije
Slušalice
Audi uredjaji
Miševi i tastature
Wireless
Futrole - maske - zaštite
SD memorijske kartice
USB Flash Drive
Držači - stalci
Ostalo
Airport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, BeogradAirport Time Capsule 2tb (2013); LajtNet, Beograd

Airport Time Capsule 2tb (2013)

šifra :   me177z/a

cena :    43.090,00 Din


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sbb20752/public_html/detalj.php:51) in /home/sbb20752/public_html/detalj.php on line 982

Raspoloživo u bojama:

 

Tehnički opis

Mac Accessories

Automatski bežični backup podataka.

Sa AirPort Time Capsule dobijate neverovatno brz WIFi pristup i izuzetno lako kreiranje sigurnosnih kopija sa svih vaših Mac računara.Podešavanje ne može biti lakše, kada jedanput postavite parametre sve ostalo se odvija samostalno. Takođe AirPort Time Capsule radi sa OS X i Time Machine koji automatski pravi back up vaših podataka. Više nećete morati da se brinete o mogućnosti gubitaka važnih podataka.

Ultra brzi, 802.11ac Wi-Fi.

802.11ac tehnologija i smart antena WiFi signal usmerava direktno na uređaj, nova Time Capsule, AirPort je mnogo stabilniji i do tri puta brži od prethodne generacije. Zbog istovremenog prenosa signala na obe frekvencije 2,4 i 5 GHz uređaj ce se automatski povezati na najpogodnije što znači da ne morate da brinete o tome koja frekvencija odgovara.

Dizajn na performansama uma.

Vertikalni dizajn i veliki broj antena, tri frekvencije 2,4 GHz a tri za 5 GHz frekvenciju AirPort Time Capsule lakše i svrsishodnije šalje signaldo uređaja na mreži. Zajedno sa 802.11ac tehnologijom može da se poveže brže, na dužoj razdaljini sa visokom snagom. Sam dizajn i oblik daje više prostora i lepši izgled vašeg stola.

Upravljanje mrežom sa iOS uređaja ili Mac računara.

Postavljanjem AirPort Time Capsule može se upravljati direktno sa vašeg iPhone, iPad-a, iPod Touch-a ili Mac računara. AirPort Utillity aplikacija za iOS i OS X pruža grafički prikaz svih pristupnih tačaka AirPort i uređaja priključenih na njih, tako da samo menjanje podešavanja i update je izuzetno lak.

Deljenje hard diskova i štampača.

Pored ugrađenog 2TB ili 3TB hard diska možete da povežete AirPort Time Capsule jednostavno na sve eksterne usb hard diskove i da razmenjujete dokumente, video zapise, fotografije ili druge datoteke sa bilo kim ko je povezan na mrežu. USB priključak je takođe odličan za deljenje bilo kog štampača ili višefunkcionalnog uređaja. Bez žice i bez problema.

Kompatibilnost i bezbednost.

Sa AirPort Time Capsule je ugrađen i zaštitni zid za bezbedno povezivanje na internet. Nije potrebna dodatna zaštita jer je zaštitni zid automatski aktivan. AirPort Time Capsule omogućava uvid putem ekrana na sve goste koji se povezuju na mrežu. Zbog tehnologije 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac može se povezati Mac, PC, iPhone, Apple TV ili bilo koji drugi bežični uređaj.

  • LajtNet on line shop
  • Uslovi kupovine
  • Isporuka